Chokladbars

60 + 20 min

10 bars

INGREDIENSER:

Havregryn – 4 dl

Proteinpulver – 1 dl

Solrosfrön – 1 dl

Linfrö – 1 msk

Kakao – 3 msk

Kaffe – 3 dl kallt

Vatten – 1 dl

Kokos – 3 msk riven

Hasselnötter – 1 dl hackade

Honung – 1 msk

Ägg – 1 st

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att häll kaffe, vatten och havregryn i en skål och låt mjukna upp under 60 min.

Sätt ugnen på 200 grader.

Häll ner resterande ingredienser och blanda till en slät smet.

Häll smeten i en 5 cm djup ugnsform på bakplåtspaper.

Grädda i 15 minuter.

Ta ut och låt svalna innan du skär upp i 10 bitar. 

Förvara dina chokladbars i kylen alt. frysen. Ta fram som ett gott mellanmål inför eller efter du tränat.

 

INFO: Du får i dig en balanserad mängd protein, kolhydrater och fett i våra chokladbars.

Emil Isaksson grundare av Gå Svårt

Emil Isaksson

Cert. Kostrådgivare