INGREDIENSER:
Ägg – 4 st
Olivolja alt. smör – 1-2 tsk
Salt & Peppar
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att separera äggvitan och äggulan. Lägg olivolja alt. smör i en kastrull på medelvärme.
Rör ner äggvitan med en träslev tills du får en gryning lite fast konsistens. Blanda sedan ner äggulan tills du får önskad konsistens.
Salta och peppra efter smak.
Servera äggröran på en grov smörgås och toppa med grönsaker, eller ät den som ett gott tillbehör.
TIPS: Om du vill minska på fettet kan du utesluta det helt vid tillagning i en “nonstick” stekpanna.
Cert. Kostrådgivare
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.