OM GÅ SVÅRT

Må bra varje dag.

Gå Svårt är en träning och hälsoapp som ger dig verktyg att skapa en hälsofrämjande livsstil. Med lätta menyer och tydliga instruktioner får du inspiration till rörelseglädje och motivation till en hälsosam kosthållning. Hitta även kunskap om sömn, återhämtning, stresshantering mm.

Med lätta menyer och tydliga instruktioner får du inspiration till rörelseglädje och motivation till en hälsosam kosthållning. Du hittar även kunskap om sömn, återhämtning, stresshantering mm.

Delar av innehållet

Snabba fakta

100 st
Användare
2000 st
Utförda träningspass
100 kr
Har vi skänkt till Generation Pep
800 kr
Utbetalt till föreningar och skolklasser

Vad betyder Gå Svårt?

Namnet Gå Svårt dök upp 2012 när vår Emil Isaksson ville motivera sina kunder till en mer aktiv vardag. Vi människor är till naturen lata och väljer gärna den lättaste vägen, trots att vi vet bättre.

Det är idag mindre krav på att vi måste röra oss från samhälle vi lever i, vilket gör att det blir fel. Om vi varje dag tar ett steg framåt så ger vi oss goda förutsättningar till att vara frisk och må bra i vardagen.

Bli bättre på discgolf med Gå Svårt

Emil Isaksson (VD) - en inbiten discgolfare

Vi är en motkraft till ohälsa!

Gå Svårt är en träning och hälsoapp som är skapad av Medveten Livsstil, ett hälsoföretag med huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 2019 av Emil Isaksson med en vision att Medveten Livsstil ska bli en naturlig motkraft till ohälsan i Sverige. Gå Svårt har utvecklats till ett verktyg som hjälper hundratals människor att skapa en hälsofrämjande livsstil varje dag.

Tjäna pengar till er förening eller idrottslag

Med bakgrund av att ohälsan i Sverige ökar, där mer än halva vår vuxna befolkning kämpar mot övervikt eller fetma samtidigt som psykisk ohälsa är den största orsaken till sjukskrivning så behöver vi jobba tillsammans för att göra skillnad.

Som förening eller idrottslag kan ni sälja Gå Svårt till medlemmar, familj, vänner, släkt och sponsorer. Läs mer…

Tjäna pengar till er förening eller idrottslag

Som idrottsförening eller idrottslag kan ni sälja Gå Svårt till medlemmar, familj, vänner, släkt och sponsorer. Läs hur…

Driftsäker & testad

Gå Svårt byggs på ExorLive‘s plattform vilket gör att vi får en produkt som är beprövad, driftsäker, CE-märkt och GDPR-klar.

Vår ambition är hela tiden att utvecklas och vi letar alltid efter nya spännande samarbeten!

Vill letar efter samarbetspartners till Gå Svårt