INGREDIENSER:
Sparris – 16 st
Philadephiaost – 200 gram
Rödlök – 1 st
Timjan – 1 knippe
Dill – 1 knippe
Laxrom – 1 msk
Smör – 1 msk
Citronskal
Citronsaft
Ärtskott
Salt & Peppar
GÖR SÅ HÄR:
Hacka timjan och dill och blanda ihop tillsammans med Philadelphiaost, lite citronskal och citronsaft, smaka av med salt och peppar. Ställ in örtcremen i kylen.
Finhacka rödlöken och lägg i en skål för att använda som garnering. Skölj ärtskott och dill och bryt eller hacka upp det grovt och blanda ihop det till en sallad.
Värm på en stekpanna och klicka ner smöret, bryn sedan Sparrisen lätt så att den blir lite mjuk men ändå behåller sin spänst.
Lägg upp 4 st sparris på varje tallrik, lägg upp ärtskottssalladen och klicka upp örtcrèmen. Strö sedan rödlöken över och lite laxrom.
Smaklig måltid!
Kock Dahlboms Mat & Bar
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.