Fläskfärswrap med spetskål

30 min

4 portioner

INGREDIENSER:

Fläskfärs – 500 g 

Röd chili – 2 st

Vitlök – 2 klyftor 

Ingefära – 1 bit

Fisksås – 3 msk

Sesamolja – 3 msk

Soja – 2 msk

Salladslök

Spetskål – 1 huvud 

Wrapbröd

Koriander

Srirachasås – 2 msk

Majonnäs – 1 dl

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att strimla spetskålen och svetta lätt i lite olja.

Strimla chilin, vitlöken och ingefäran.

Stek på fläskfärsen så att den får färg, i med chilin, vitlök och ingefära. Stek i ytterligare några minuter och häll sedan sesamolja, fisksås och soja. Låt gå i stekpannan i några minuter.

Medan färsen blir klar så strimlar du upp salladslöken och blandar ihop din egen chilimajonnäs med sriracha, majonäs och ev. lite salt

Servera din wrap med spetskål, fräset och salladslök  toppa med chilimajonnäs och koriander.

Linus Isaksson

Linus Isaksson

Kock Dahlboms Mat & Bar