FÖRETAG

Friskvård i mobilen.

Gå Svårt är en träning och hälsoapp som innehåller verktyg för att skapa en hälsofrämjande kultur på er arbetsplats. Med sina enkla menyer och tydliga instruktioner får era medarbetare inspiration till rörelseglädje, motivation för en hälsosam  kosthållning samt kunskap när det behövs om ergonomi, stresshantering, bra sömn & återhämtning mm.

Gå Svårt  är en träning och hälsoapp som innehåller verktyg för att skapa en hälsofrämjande kultur på er arbetsplats.

Gå Svårt ä

Priser

Prova gratis

0
kr /användare
 • Verktyg för välmående
 • 100+ Träningsprogram
 • Kostrådgivning & recept
30 dagar

Standard

89
kr /användare
 • Verktyg för välmående
 • 100+ Träningsprogram
 • Kostrådgivning & recept
 • 2 egna utmaningar/år
1 mån

Egen design

99
kr /användare
 • Verktyg för välmånde
 • 100+ Träningsprogram
 • Tips på vardagsmotion
 • Kostrådgivning & recept
 • 2 egna utmaningar/år
 • Egen logga & färger
 • Externa länkar
1 mån
Er logga och färger_1200x800

Vi designar er egen version

Vi designar en egen version av Gå Svårt till ert företag. Byt till era färger och lägg till er logga. Lägg in hälsoutmaningar och kontaktuppgifter till er företagshälsa, massör mm.

Gå Svårt är en perfekt gåva att ge både till medarbetare och kunder.

Bli bättre på discgolf med Gå Svårt

Emil Isaksson (VD) - en inbiten discgolfare

Vi skapar hälsofrämjande arbetsplatser!

Vi skapar en kultur som främjar hälsa!

Gå Svårt utvecklas av Medveten Livsstil, ett hälsoföretag med sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 2019 av Emil Isaksson med visionen att bli en naturlig motkraft till ohälsa i Sverige.

Snabba fakta

1 st
Användare
2000 st
Utförda träningspass
100 kr
Skänkt till Generation Pep
0 st
Företagkunder
Calmar Stadshotell använder Gå Svårt till friskvård

Vi har valt Gå Svårt!

Åsa Måård är hotellchef på Calmar Stadshotell och när hon tog kontakt med oss på Medveten Livsstil var det för att hon ville satsa på sin fantastiska medarbetare och ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar.

Till Gå Svårt – Feelgood Edition har vi använt Calmar Stadshotells grafiska profil för att få en hög användningsgrad hos medarbetarna genom igenkänning och stolthet.

Vi har även samarbete med andra aktörer som hjälper Calmar Stadshotell. Camilla på Pilates of Sweden har designat pilatesträning för hemmabruk och Mia på Almroth Mind Coaching har inkluderat sin kunskap om självledarskap och vikten av rutiner.

Ni investerar i vår framtid vid köp av Gå Svårt.

Vi stöttar Generation Pep och  står bakom deras arbete att alla barn och ungdomar ska ha tillgång till fysisk aktivitet och en god hälsa.

När ni beställer Gå Svårt så skänker vi 5 kr/abonnemang till Generation Peps stiftelse så att fler barn och ungdomar kan få en hälsofrämjande livsstil.

Vi stöttar Generation Pep
Gå Svårt stöttar Generation Pep

Investera i vår framtid.

Vi stöttar Generation Pep och  står bakom deras arbete att alla barn och ungdomar ska ha tillgång till fysisk aktivitet och en god hälsa.

När ni köper Gå Svårt så skänker vi varje år 5 kr/abonnemang till deras stiftelse som gör att fler barn och ungdomar kan få en hälsofrämjande livsstil.

stretching_kontor_1920x800

Varför ska vi använda Gå Svårt?

Med Gå Svårt vill vi ge ett verktyg som inspirerar till en mer aktiv livsstil och ger förutsättningar att må bra i sin vardag. 

Idag rör vi på oss mindre än vad som är bra vilket leder till både fysisk och psykisk ohälsa. Om vi varje dag kan ta ett steg framåt, stort eller litet så  skapar vi goda förutsättningar till att vara friska och må bra. Gå Svårt är ett multiverktyg för hälsan hos era medarbetare.

Gå Svårt är byggd på ExorLive's plattform

Driftsäker & testad

Gå Svårt är byggd på ExorLive‘s plattform vilket ger oss en produkt som är beprövad, driftsäker, CE-märkt och GDPR-klar.

Träningsprogram i Gå Svårt är producerade och sammansatta av ExorLive, Medveten Livsstil och våra partners för att skapa innehåll som kan hjälpa era medarbetare utifrån sina behov.

Prova Gå Svårt under 30 dagar och utmana kollegorna att bli mer fysiskt aktiva!

Kontakta oss på Gå Svårt