INGREDIENSER:
Havregryn – 2 dl
Vatten – 4 dl
Russin – 2 msk
Dadelsirap alt. honung – 2 tsk
Kokosolja – 1 tsk
Lakritspulver – 5 krm
TOPPING:
Keso + lakritspulver 2-3 krm
Frysta hallon – smulade till strössel
Mjölk eller mjölkdryck
GÖR SÅ HÄR:
Blanda havregryn, russin och lakritspulver, häll på vattnet och koka ihop till en gröt med önskad konsistens. Rör ner kokosolja och dadelsirap.
Blanda ihop din keso med 2-3 krm lakritspulver om du vill få mer lakritssmak. Smula sönder frysta hallon till strössel och häll över innan servering.
TIPS: I en påse med frysta hallon finns ofta söndersmulade hallon i botten som är perfekt som strössel.
Cert. Kostrådgivare
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.