INGREDIENSER:
Havregryn – 2 dl
Mjölk – 1,5 dl
Banan – 1 st
Ägg – 2 st
Bakpulver – 1 tsk
Blåbär – 1,5 dl
TOPPING:
Keso
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att mosa bananen. Blanda sedan ner havregryn, ägg, mjölk, bakpulver och hälften av blåbären.
Häll smeten i en ugnsfast form med ett bakplåtspapper i. Lägg över den andra hälften av blåbären som på fotot. Sätt in formen i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
Servera med några matskedar keso.
Gott som frukost eller som mättande mellanmål. Anpassa mängden du äter utifrån dina behov.
Cert. Kostrådgivare
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.