Blåbärspaj i Proaktify
Foto: Emil Isaksson

INGREDIENSER:

Havregryn – 2 dl

Mjölk – 1,5 dl

Banan – 1 st

Ägg – 2 st

Bakpulver – 1 tsk

Blåbär – 1,5 dl

TOPPING:

Keso 

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att mosa bananen. Blanda sedan ner havregryn, ägg, mjölk, bakpulver och hälften av blåbären.

Häll smeten i en ugnsfast form med ett bakplåtspapper i. Lägg över den andra hälften av blåbären som på fotot. Sätt in formen i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.

Servera med några matskedar keso.

Gott som frukost eller mättande mellanmål. Anpassa mängden du äter utifrån dina behov. 

Emil Isaksson grundare av Gå Svårt

Emil Isaksson

Cert. Kostrådgivare