Paulas majsknäcke

Paulas Fröknäcke - Proaktify

Paulas majsknäcke

60 min

1 plåt

INGREDIENSER:

Solrosfrön – 1 dl

Sesamfrön – 1 dl

Linfrö – 0,5 dl

Majsmjöl – 2 dl

Sesamolja alt. olivolja – 0,5 dl 

Vatten – 2,5 dl (kokande)

TOPPING:

Flingsalt

Rosmarin

GÖR SÅ HÄR:

Blanda ihop alla ingredienser i en skål.

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.

Strö flingsalt och rosmarin över smeten efter smak.

Grädda i ugnen i 50 minuter på 150 grader.

Låt knäcket svalnad lite och bryt sönder till bitar och njut.

TIPS: Du kan använda en kniv och skära ut rutor i smeten innan du gräddar.

Emil Isaksson grundare av Gå Svårt

Emil Isaksson

Cert. Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *